HA magasságmérő akkor TRIMOS!

A gyártásengedélyezés minden műszakban, típusváltásnál, gépbeállításnál meg kell hogy történjen. Ez lehet minősítéses vagy méréses ellenőrzés az általunk illetve vevő által specifikáltak szerint. Egy biztos, az IATF 16949-ben már ez a folyamat elég rendesen fókuszban van de érthető is. Az esetek nagy részében méréses ellenőrzések történnek ilyenkor és a gyártásból kivett mintákat viszik a mérőlaborba, hogy 3D koordináta mérőgéppel megmérjék a kért dimenzionális paramétereket. Sokszor ez ágyúval lövés verébre. Azon kívül, hogy a mérőlabor az új és új termékek bevezetésével és annak ellenőrzéseivel, gyártásengedélyezésével egyre több és több kapacitást von el pl a PPAP és egyéb mérésektől. Egy idő után eljöhet az a pont amikor szükség lesz gépi és emberi kapacitás beszerzésére ismét. A koordináta mérőgépek nem az olcsó kategóriába tartoznak a 15-25 vagy annál több milliós árukkal ráadásul képzett személy kell a kezeléséhez és labor körülmények között tud pontosan mérni (persze van olyan gép is ami a sorra is kitehető de az más árkategória is). Ezeket a dillemákat nagyon jól ki lehet küszöbölni más, kevésbé bonyolultabb mérőeszközökkel. Ha távolságot, átmérőt, szöget, egyes pozíciókat szeretnénk mérni arra egy magasságmérő bőven alkalmas és ráadásul a gyártósoron is lehet vele mérni, nem szükségesek a labor körülmények valamint méréstechnikailag kevésbé képzett személyzet is el tudja kezelni. Az áráról nem is beszélve mert egy jól felszerelt magasságmérő is tizede annyiba kerülhet mint egy koordináta mérőgép. Ezzel a megoldással a mérőlaborok is fellélegezhetnek.   

 

trimos termékek kizárólagos képviselete (értékesítés, szervíz, kalibrálás)

Az 1972-ben alapult Trimos SA svájci cég piacvezető a magasságmérők, hosszmérők és 3D felületi kiértékelők világában. Termékeiket maguk fejlesztik és gyártják a legnagyobb gondossággal és mindez svájci minőségű pontossággal (SWISS MADE) párosul. Termékeik eleganciája és egyszerű (mégis sokat tudó), ergonomikus kezelhetősége teszi őket az egyik, ha nem a legjobb vállalattá a saját piaci szegmensükben.  

 

trimos_logo.png


TERMÉKEK és szolgáltatások

  • Magasságmérők különböző változatai a gyártócégek sokszínű igényeinek kielégítése céljából 
  • Hosszmérők gyártócégeknek és kalibráló laboroknak
  • 3D felület kiértékelők (felületi topográfia) amikor a méret számít
  • Termék használati oktatások a Trimos termékek sokoldalú funkcióinak elméleti és gyakorlati szemléltetése termék mérésekkel
trimos_vline.png

 

Szeretnék információt kapni az újdonságokról

 

ikonn-elerhetosegek.png

ELÉRHETŐSÉGEK

 

Központi iroda

2120 Dunakeszi Kolozsvár utca 33.

info@solman.hu

+3630/558-8572

 

Telephely:

6000 Kecskemét Trafó utca 1.

info@solman.hu

 

 ikon-cegadatok.png

CÉGADATOK

 

Adószám: 25176553-2-13

Cgj.: 13-09-174798

Bankszámlaszám:

HUF

HU41117424412000318400000000

EUR

HU29117634267176488700000000

 

Top