FormelQ

dátum

2022. nov. 16 - 2022. nov. 18

időpont

09:00 - 16:30

helyszín 2

Létszám
Max.:30 fő - Min.: 4 fő

helyszín 3

Szint
Felsőfok

helyszín

Harmónia utca
Kecskemét, Trafó utca 1.
igen
igen

A képzésről

A FormelQ a VW csoport vevőspecifikus követelmény rendszere a minőségirányítás és a projektmenedzsment területén. Mindenképpen szükséges a beszállítói láncban szereplő minden partnernek ismerni és betartani az eredményes együttműködés és a sikeres projekt lezárás érdekében, mely következménye a hatékony és gazdaságos szériatermelés. A résztvevők megismerik a követelményeket és azok egymásra való hatását, valamint a megvalósításhoz szükséges módszereket. Megtanulnak alapszinten tájékozódni a VW portálon, hogy a speciális vevői követelményeket és azokhoz szükséges jelentéseket, segédleteket a mindennapokban gyorsan tudják használni. A hangsúly az összefüggések értelmezésén és alkalmazásán van, összhangban a gyakorlattal.

Részvételi díj

120.000 Ft + Áfa / 1 fő
240.000 Ft + Áfa / 2 fő
360.000 Ft / 3 fő helyett 315.000 Ft + Áfa / 3 fő
480.000 Ft / 4 fő helyett 420.000 Ft + Áfa / 4 fő

Fizetési mód: Átutalás

Kiknek ajánljuk

Elsősorban autóipari beszállító vállalatnál dolgozó munkatársaknak, akik bármilyen módon érintettek a VW csoport termékeivel kapcsolatos projektekben vagy gyártásában. Mérnökségen, minőségirányítási osztályon dolgozó munkatársaknak, folyamatmérnököknek, program/projektmenedzsereknek, belső auditoroknak (kötelező elem), külsős tanácsadóknak. Másodsorban azoknak a vállalatoknak, akik VW csoporton belül autóipari beszállítókká szeretnének válni és az ehhez szükséges elméleti és gyakorlati tudást is szükséges megszerezniük.

Miről fog szólni a képzés (rövid tematika)

 • FormelQ követelmények áttekintése
  • FormelQ Konkret (5. kiadás)
  • FormelQ Fähigkeit (8. kiadás) + melléklet
  • FormelQ Neuteile Integral (4th revised issue December 2014)
 • FormelQ az ajánlatadás / megbízás szakaszában
 • FormelQ a Volkswagen konszernnel történő fejlesztési együttműködés során.
 • FormelQ a termékengedélyezéskor
 • FormelQ a folyamatengedélyezéskor
 • FormelQ a szériagyártásban
 • Írásbeli vizsga

Módszer

Gyakorlatorientált, intenzív képzési tevékenység, előadások, esettanulmányok és azok feldolgozása, csoportmunka, csoportonkénti prezentáció, írásos tananyag valamint egyéni felkészülés.

Vizsga és tanúsítvány

A képzés zárásaként minden résztvevő írásbeli számonkérésen vesz részt, amelynek módszere teszt és nyitott kérdések. Az írásbeli számonkérés értékelése százalékos formában történik, ahol legalább a 70%-os teljesítményt kell elérni a képzés sikeres teljesítéséhez. Amennyiben egy résztvevő a minimálisan szükséges 70%-os eredményt nem éri el, úgy helyben szóbeli vizsgát tehet. Amennyiben a szóbeli vizsgát sem sikerül teljesítenie, úgy írásbeli pótvizsgát kell tennie egy másik időpontban. Amennyiben a pótvizsga is sikertelen, a teljes képzést meg kell ismételnie.

Mit tartalmaz a képzés

A részvételi díj tartalmazza a következőket:

 • jó hangulatú, élményekkel teli hatékony tréninget, amelyet több mint 15 éves autóipari tapasztalattal rendelkező munkatársunk tart és folyamatosan fejleszt az előadások tapasztalatai alapján
 • az ebédet (svédasztalos hidegtál), napi 2 kávészünetet, aprósüteményt, üdítőket (helyszíni tréning esetén)
 • színes oktatási munkafüzetet amelybe jegyzetelhet is a tréning során
 • oklevelet sikeres vizsga elvégzése esetén
 • 5% kedvezményt bármelyik további képzésünk árából, amennyiben 6 hónapon belül kerül megrendelésre

Szállodai szobafoglalás igényét kérjük, a jelentkezési lapon feltüntetni szíveskedjen! Igény esetén segítünk a foglalásban.

Általános feltételek

Általános feltételek:

 1. A jelentkezéskor, illetve egy-másfél héttel a képzés megkezdése előtt visszaigazolja a képzésen való részvételüket.
 2. A tanfolyam kezdete előtt 4-10 munkanappal a részvétel lemondása esetén a Solman Hungary Kft. a képzési díj 50%-ára, 3 munkanapon belüli lemondás esetén a teljes képzési díjra jogosult az alábbiak szerint:
  1. Lemondást csak írásban fogadunk el!
  2. Amennyiben a képzést 6 hónapon belül elindítjuk, és azon a megrendelő részt vesz, úgy a befizetett képzési díjat beszámítjuk.
  3. Amennyiben a képzés 6 hónapon belül nem indul, vagy azon a megrendelő nem jelenik meg úgy a képző a fent leírtak szerinti összegre jogosult.
 3. A Solman Hungary Kft. a képzési időpontok változtatási jogát fenntartja abban az esetben, ha a jelentkezők száma nem elegendő a képzés indításához, vagy amennyiben az előadó biztosítása elháríthatatlan akadályba ütközik. Az új időpont kijelölését a megrendelőkkel egyezteti.

Jelentkezem a képzésre!

IATF 16949 belső auditor Ft + Áfa
Szabad helyek: 30
A választott dátumon a képzés megtelt. Kérjük, válasszon egy másik időpontot.