Kik vagyunk mi

Rólunk - Solman Hungary Kft.

Kedves Látogató!

Nagy büszkeséggel tölt el bennünket hogy immáron több éve mint magyar tulajdonú vállalkozás, töretlenül jelen vagyunk a hazai és nemzetközi autóipari minőségügyi szolgáltatások piacán. Az évek során számos megmérettetéssel, kihívással találkoztunk, amik megoldása segítette cégünk fejlődését. Egyik legnagyobb büszkeségünk, hogy kollégáinkkal közösen alakítottuk ki értékrendünket, a cég kultúráját, amit azóta is őrzünk.


A Solman Hungary Kft. működését a kis vállalat rugalmassága (gyors döntéshozatal, alkalmazkodási készség) valamint egy nagyvállalat szervezettsége, (önállósági-, felelősségi körök) jellemez. Talán ez annak is köszönhető, hogy korábban a szervezet vezetősége multiknál, igazgatói pozíciókban tanulta és alkalmazta, hogy hogyan is kell jó szervezetet építeni, megfelelő módon biztosítani a szükséges erőforrásokat és a hatékonyság orientált szemléletet végig vinni az összes szervezeti szintre a munkatársaink bevonásával.

 

SOLMAN MINT CÉGNÉV

A SOLMAN egy mozaikszóból ered, a jelentése SOLutions for MANufacturing.

Ügyfeleink sokszor kicsit másképp gondolják és azt mondják hogy SOLution MANaginget alkalmazunk vagy mi magunk vagyunk a SOLution MANagerek. Ez az igazi visszajelzés, amire büszkék vagyunk, mert azt jelenti, hogy Ügyfeleink elégedettek a szolgáltatásainkkal amiket nyújtunk számukra.wearesolman.png

 DE mit jelent a SOLMAN név számunkra?

 

a LEGJOBB SZOLGÁLTATÁST NYÚJTANI...

Azért dolgozunk, hogy Partnereink számára mérhető fejlődést biztosítva, növeljük és segítsük fenntartani régiónk (CEE) autóipari jelentőségét, amelyet csakis és kizárólag a magas minőségben, költséghatékonyan termelni képes, folyamatosan fejlődő beszállítókkal tudunk elérni.

Célunk, hogy minden ügyfelünk versenyképessége javuljon, hogy eredményeit növeljük, hisz ez az előfeltétele annak, hogy a globális versenyben hosszú távon tud régiónk játékban maradni.

Hiszünk a folyamatos fejlődésben, a folyamatokban és a velünk együtt dolgozó szakemberek kiváló munkájában. Hisszük, hogy társadalomtudatos üzletvezetéssel már most is hozzájárulunk régiónk kikerülhetetlenségéhez és annak jövőbeli erősödéséhez.

 

a legjobb csapattal...

Büszkeséggel tölt el, hogy munkatársainkkal közösen sikerült kialakítani vállalati kultúránkat, értékrendünket. Ez a mindennapjainkban úgy nyilvánul meg, hogy vidámak vagyunk és pozitívan fogadjuk a kihívásokat, együttműködésünket a kölcsönösség jellemzi, munkánkat felelősséggel és teljes elhivatottsággal végezzük.

 

a legjobb ár/érték arányon...

Értékrendünk garantálja minőségi szolgáltatás iránti elkötelezettségünket és azt, hogy ügyfeleink, partnereink és munkatársaink bízhatnak bennünk. Hiszünk benne, hogy üzleti modellünk mellett a munkatársak lelkesedése, elhivatottsága viszi előre a SOLMAN-t.


Reméljük, hogy honlapunkat hasznosnak találja. Kérdéseit, észrevételeit szívesen vesszük annak érdekében, hogy honlapunk naprakész és teljes körű információval fogadhassa a látogatókat...


Malkovics Imre

Ügyvezető igazgató

ikonn-elerhetosegek.png

ELÉRHETŐSÉGEK

 

Központi iroda

2120 Dunakeszi Kolozsvár utca 33.

info@solman.hu

+3630/558-8572

 

Telephely:

6000 Kecskemét Trafó utca 1.

info@solman.hu

 

 ikon-cegadatok.png

CÉGADATOK

 

Adószám: 25176553-2-13

Cgj.: 13-09-174798

Bankszámlaszám:

HUF HU41117424412000318400000000

EUR HU29117634267176488700000000

SWIFT: OTPVHUHB

Top