Oktatás/
Workshop

Minőségügyi és méréstechnikai gyakorlatorientált képzés alapoktól a profi szintig. Minőségügyi alapismeretek, Core Tools, méréstechnikai alapismeretek és haladó, többféle mérőeszköz használat és PolyWorks szoftver használatának oktatása, workshop jelleggel, személyre szabva.

AHOGY OKTATUNK

Minden szervezetnek szüksége van arra, hogy munkatársai fejlődjenek. Arra viszont nincs szüksége, hogy olyan oktatásokon üljenek, amely tartalmatlanul vonja el munkaidejüket a termeléstől.

Mi a Solman Hungary Kft-nél abban hiszünk, hogy minden, oktatásra fordított órának hamar meg kell térülnie. Az oktatásainkat úgy alakítjuk ki, hogy egyfajta cégre – személyre szabott tanácsadássá változtatjuk a tréningjeinket mindeközben kellemes hangulatot teremtünk és humort, történeteket (story telling) is csempészünk előadásainkba mindegy hogy az egy tréningteremben vagy akár workshop keretében a gyártósoron történik.

Kihelyezett képzéseink

Minőségügyi képzések

Méréstechnikai képzések

Küldetésünknek tartjuk, hogy Ügyfeleink az oktatásaink során:

  • képessé válnak olyan eszközök használatára, amelyek nélkül esély sincs magasabb szintű beszállítóvá válni (mint a Core Tools elemeivel – APQP, PPAP, FMEA, SPC, MSA)
  • eredményeseben kezelik a vevői reklamációkat
  • komolyabbá vállnak piacukon, mert a legnagyobb beszállítók (Delphi, Valeo, Brose, GM, Renault/Nissan) specifikus követelményeit sajátítják el, úgy mint QRQC (Quick Response, Quality Controll) illetve a layered process audit
  • megfelelő minőségű és mennyiségű alapanyagból dolgoznak, mert beszállítói auditor képzésünkön tanultak segítségével eredményesebben kontrollálják saját beszállítóikat
  • az egész szervezetet képessé teszik az egyenletesen magas minőségű termelésre, a nagyok által használt és az előírások által megkövetelt minőségügyi rendszerek auditori ismereteinek alkalmazásával (VDA 6.3/6.5)
  • felgyorsul a munkavégzés (technológiai és informatikai képzések)
  • kialakul illetve megerősödik a minőség- és folyamatszemlélet
    csökkennek a veszteségek
  • növekszik a rend, a tisztaság, ezzel együtt a vevői bizalom
  • folyamatosan keresik a fejlesztési lehetőségeket és ötleteiket megosztva innovatívvá teszik szervezetüket
  • konfliktusaik megoldása konstruktívvá válik, így az pozitívan hat vissza termelékenységükre
  • színvonalasabb prezentációikkal magasabb bizalmi szintet érnek el leendő és meglévő vevőiknél
  • beosztottaikat eredményesebben vezetik, motiválják, így mérhetően növelik a termelékenységet
  • projektjeiket nemzetközi sztenderdek alapján szervezik
  • magasabb motivációs szinten látják el munkájukat

ALAPSZÁMAINK

40+
Képzéseink
1000+
Hallgatóink
3000+
Oktatással töltött óráink

Amit oktatunk

Minden egyes ügyfelünk kihívásait tapasztalt szakembereink segítségével pontosítjuk. Ennek eredményeként a meglévő képzéseink teljességgel ügyfeleink igényeire lesznek szabva. Ez egyfelől azt jelenti, hogy minden képzésünk az éppen akkor szükséges és elégséges anyagot tartalmazza, amely segítségével dolgozói a lehető leggyorsabban juttathatóak magasabb szintre. Másfelől a pontosítás során gyűjtött esettanulmányok hamar ráébresztik képzésünk résztvevőit, hogy olyan képzésen vannak, amely róluk szól, az ő munkájukat segíti, így részükről jóval nagyobb hajlandóság mutatkozik az ismeretek elsajátítására. Az elmélet megtanítását segíti a testreszabott tananyag, a képzésenkénti minimum 40%-os gyakorlati tartalom, valamint annak ténye, hogy képzéseink java része írásbeli vizsgával zárul.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha bármilyen további kérdése lenne oktatás/workshop szolgáltatásainkkal kapcsolatban vagy árajánlatot szeretne kérni akkor azt itt megteheti az űrlap kitöltésével vagy hívja a +3630/558-8572-es telefonszámot, ahol munkatársaink készséggel állnak az ÖN rendelkezésére.