Bérprogramozás

A bérprogramozás olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi vállalatok számára, hogy külső szakértők segítségével gyorsan és hatékonyan készítsenek mérőprogramokat új termékekhez. Ez a megoldás ideális, ha új termékek bevezetésekor nincs elegendő idő vagy kapacitás a saját laborban a mérőprogramok elkészítésére. A bérprogramozás segítségével gyorsan és hatékonyan lehet elkészíteni a szükséges programokat, hogy a mérések zavartalanul folyhassanak.

Jönnek az új termékek és túl sok új mérőprogramot kellene készíteni, de mikor?

Mi történne, ha Ügyfele egy új termék illetve termékcsoportok bevezetését kérné Öntől? Hogyan végezné el az első mintaméréseket (PPAP/ISR)?

Minden bonyolultabb beméréshez érdemes mérőprogramot készíteni (CNC vezérelt CMM esetén), hogy a következő termékbeméréseknél elég legyen csak elindítani a programot és a terméket automatán, saját maga megmérje. Ezzel a mérési idő is már nagy mértékben lerövidül valamint nem szükséges méréstechnikai szakember a termék beméréséhez.

DE… ahhoz, hogy eljussunk idáig ezt a programot el kell készíteni. Ez MINDEN esetben hosszabb időt vesz igénybe mint maga a termék bemérése (ha nem így lenne nem lenne szükség programkészítésre), de csak EGYSZER.

Pontosan tudjuk, hogy egy ilyen új helyzet kezelése, idő beütemezése a mérőprogram elkészítésére – pláne ha nem rendelkezünk OFFLINE modullal – a labor már amúgy is nagy leterheltsége mellett nem mindig lehetséges.

Ilyen esetekben tudunk támogatást adni bérprogramozási szolgáltatásainkkal és az ÖN problémája megoldódik. Marad kapacitása a már meglévő feladatok elvégzésére.

Amit teszünk az ön megelégedettségéért

Extra gyors programozás

5 mérésügyi szakember végzi Önnek a professzionális bérprogramozási szolgáltatást akár több programnyelven is.

Maximális gyorsaság

Árajánlatadás az árajánlat kérelem napján, mert a gyorsaság már ebben a kezdeti fázisban is számít.

1-2-3 műszakban

vagy akár hétvégén történő igény szerinti programozás egyéb járulékos költség nélkül amikor extra gyorsan szükség van a mérőprogramra.

Biztonsági mentések

Az elkészült mérőprogramról biztonsági mentéseket készítünk későbbi véletlen vagy nem jól működő Ügyfél által történő módosítás gyors helyreállítása a biztonsági mentés használatával a legegyszerűbb.

Ügyfélkapu biztosítása

A könnyebb nyomon követhetőségért honlapunkon felhasználónév és jelszóval védett ügyfélkapun keresztül letöltheti az összes megrendelt projekt eredményeit, valamint a mesterlistán keresztül nyomon követheti a projekt aktuális státuszát.

Rendelkezésre állás

Elérhetőség telefonon / emailben hétköznaponként 8:00 és 22:00 között az elkészített mérőprogrammal kapcsolatos kérdés esetén szakembereink állnak rendelkezésére.

Bérprogramozásunk folyamata

1. Lépés Gyors konzultáció a termékről, egyéb kívánalmakról valamint az Ügyfél feltölti a 2D rajzot és/vagy 3D modellt az Ügyfélkapura.

2. Lépés Mérőprogram készítése az Ügyfél telephelyén online/offline módban vagy saját telephelyen offline módban.

3. Lépés Mérőprogramhoz tartozó jegyzőkönyv- és nyomtatási formátum elkészítése.

4. Lépés Termék bemérése az új mérőprogrammal, mérőprogram esetleges finomhangolása. Offline programozás esetén tapintók, tár programozása.

5. Lépés Mérőprogram végellenőrzése, szükséges biztonsági mentés elkészítése.

6. Lépés Kész mérőprogram mint szellemi tulajdon átruházása az Ügyfélre és alapoktatás megtartása annak kezeléséről.

Mérőeszközök amikkel dolgozunk

 • 2db Hexagon Global B (1000x700x660 mm) 3D koordináta mérőgép (CMM)
 • 1db Trimos C4 (720x720x250 mm) mobil 3D koordináta mérőgép (CMM)
 • 1db Baty3030 optikai mérőgép (300x300x250 mm)
 • 2db Trimos mérőkar A5-2500 és A5-4000 (2500mm és 4000mm)
 • Scantech Kscan Magic 3D lézerszkenner
 • Trimos V4-700 magasságmérő (1024 mm)
 • 3D felületi kiértékelő (felületi topográfia)
 • T&S kontúrmérő
 • Taylor Hobson érdességmérő
 • Kézi mérőeszközök

Azok akik a legjobb bérprogramozási szolgáltatást nyújtják önnek

 • 5 mérésügyi szakember (mérnök/technikus) 8-20éves multinacionális gyártó cégeknél szerzett méréstechnikai tapasztalattal végzi Önnek a professzionális bérmérési, bérprogramozási, szükség esetén időszakos (interim) bérmérnöki szolgáltatásunkat
 • Mérőeszközeink kezelésének mélyreható ismerete és folyamatos tanulása
 • PCDMIS, Metrosoft, Mcosmos, Caligo, Calypso, Fusion, Polyworks, Verisurf programozási képességgel
 • Zeiss Piweb, GOM és QDAS szoftverek kezelésének szükséges ismerete
 • Folyamatos tanulás és fejlődés újabb és újabb méréstechnikai eszközök, programok, módszerek iránt

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha bármilyen további kérdése lenne a bérprogramozási szolgáltatásunkkal kapcsolatban vagy árajánlatot szeretne kérni akkor azt itt megteheti az űrlap kitöltésével vagy hívja a +3630/558-8572-es telefonszámot, ahol munkatársaink készséggel állnak az ÖN rendelkezésére.