Mérőeszköz
értékesítés

TRIMOS termékek képviselete
(értékesítés, szervíz, kalibrálás)

Az 1972-ben alapult Trimos SA svájci cég piacvezető a magasságmérők, hosszmérők és 3D felületi kiértékelők világában. Termékeiket maguk fejlesztik és gyártják a legnagyobb gondossággal és mindez svájci minőségű pontossággal (SWISS MADE) párosul. Termékeik eleganciája és egyszerű (mégis sokat tudó), ergonomikus kezelhetősége teszi őket az egyik, ha nem a legjobb vállalattá a saját piaci szegmensükben.

Termékek és szolgáltatások

  • Csuklókaros mérőgépek akár a gyártósoron
  • Magasságmérők különböző változatai a gyártócégek sokszínű igényeinek kielégítése céljából
  • Hosszmérők gyártócégeknek és kalibráló laboroknak
  • 3D felület kiértékelők (felületi topográfia) amikor a méret számít
  • Termék használati oktatások a Trimos termékek sokoldalú funkcióinak elméleti és gyakorlati szemléltetése termék mérésekkel
Megnézem

PolyWorks mérőszoftver értékesítése

A kanadai székhelyű Innovmetric vállalat létrehozta a Polyworks mérőszoftvert és folyamatosan fejleszti ezt a nagyszerű szoftvert amelyet szinte bármilyen 3D koordináta rendszert használó mérőeszközhöz hozzá lehet csatlakoztatni (CMM, csuklókaros mérőgép, lézerszkennerek). Tapasztalataink alapján ma a piacon ez az egyik legmegbízhatóbban működő szoftver rengeteg, egyszerűen kezelhető funkcióval. Nem véletlenül választottuk a Trimos csuklókaros mérőgépek szoftverének is.

Termékek és szolgáltatások

  • Szinte bármilyen 3D koordináta rendszert használó mérőeszközhöz csatlakoztatható (CMM, csuklókaros mérőgép, lézerszkenner)
  • Polyworks szoftver oktatása akár CMM-hez, csuklókaros mérőgéphez vagy a hozzá tartozó lézerszkennerhez
Megnézem

RENISHAW termékek értékesítése

Az angol Renishaw a világ egyik vezető mérnöki és tudományos technológiai vállalataként nagy tapasztalattal rendelkezik a precíziós mérés területén. Mára már mindenki számára ismerős lehet a Renishaw név amikor meglát egy 3D koordináta mérőgépet útmérőjével, mérőfejével, moduljával, tapintóival vagy valamilyen megmunkálógépet benne lézeres interferométert vagy útmérőt amit a Renishaw név fémjelez. A Renishaw név egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal.

Termékek és szolgáltatások

  • Forgatófejek, mérőfejek, modulok, tapintók 3D koordináta mérőgépekhez (CMM)
  • Vezérlők, tapintótárak, egyéb kiegészítők 3D koordináta mérőgépekhez (CMM)
  • Moduláris rendszerű befogó készülékek optikai mérőgépekhez és 3D koordináta mérőgépekhez (CMM)
Megnézem

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha bármilyen további kérdése lenne a mérőeszközökkel kapcsolatban vagy árajánlatot szeretne kérni akkor azt itt megteheti az űrlap kitöltésével vagy hívja a +3630/558-8572-es telefonszámot, ahol munkatársaink készséggel állnak az ÖN rendelkezésére.