Oktatás/
Workshop

AHOGY OKTATUNK

Minden szervezetnek szüksége van arra, hogy munkatársai fejlődjenek. Arra viszont nincs szüksége, hogy olyan oktatásokon üljenek, amely tartalmatlanul vonja el munkaidejüket a termeléstől.

Mi a Solman Hungary Kft-nél abban hiszünk, hogy minden, oktatásra fordított órának hamar meg kell térülnie. Az oktatásainkat úgy alakítjuk ki, hogy egyfajta cégre – személyre szabott tanácsadássá változtatjuk a tréningjeinket mindeközben kellemes hangulatot teremtünk és humort, történeteket (story telling) is csempészünk előadásainkba mindegy hogy az egy tréningteremben vagy akár workshop keretében a gyártósoron történik.

Küldetésünknek tartjuk, hogy Ügyfeleink az oktatásaink során:

 • képessé válnak olyan eszközök használatára, amelyek nélkül esély sincs magasabb szintű beszállítóvá válni (mint a Core Tools elemeivel – APQP, PPAP, FMEA, SPC, MSA)
 • eredményeseben kezelik a vevői reklamációkat
 • komolyabbá vállnak piacukon, mert a legnagyobb beszállítók (Delphi, Valeo, Brose, GM, Renault/Nissan) specifikus követelményeit sajátítják el, úgy mint QRQC (Quick Response, Quality Controll) illetve a layered process audit
 • megfelelő minőségű és mennyiségű alapanyagból dolgoznak, mert beszállítói auditor képzésünkön tanultak segítségével eredményesebben kontrollálják saját beszállítóikat
 • az egész szervezetet képessé teszik az egyenletesen magas minőségű termelésre, a nagyok által használt és az előírások által megkövetelt minőségügyi rendszerek auditori ismereteinek alkalmazásával (VDA 6.3/6.5)
 • felgyorsul a munkavégzés (technológiai és informatikai képzések)
 • kialakul illetve megerősödik a minőség- és folyamatszemlélet
  csökkennek a veszteségek
 • növekszik a rend, a tisztaság, ezzel együtt a vevői bizalom
 • folyamatosan keresik a fejlesztési lehetőségeket és ötleteiket megosztva innovatívvá teszik szervezetüket
 • konfliktusaik megoldása konstruktívvá válik, így az pozitívan hat vissza termelékenységükre
 • színvonalasabb prezentációikkal magasabb bizalmi szintet érnek el leendő és meglévő vevőiknél
 • beosztottaikat eredményesebben vezetik, motiválják, így mérhetően növelik a termelékenységet
 • projektjeiket nemzetközi sztenderdek alapján szervezik
 • magasabb motivációs szinten látják el munkájukat

ALAPSZÁMAINK

40+
Képzéseink
1000+
Hallgatóink
3000+
Oktatással töltött óráink

Amit oktatunk

Minden egyes ügyfelünk kihívásait tapasztalt szakembereink segítségével pontosítjuk. Ennek eredményeként a meglévő képzéseink teljességgel ügyfeleink igényeire lesznek szabva. Ez egyfelől azt jelenti, hogy minden képzésünk az éppen akkor szükséges és elégséges anyagot tartalmazza, amely segítségével dolgozói a lehető leggyorsabban juttathatóak magasabb szintre. Másfelől a pontosítás során gyűjtött esettanulmányok hamar ráébresztik képzésünk résztvevőit, hogy olyan képzésen vannak, amely róluk szól, az ő munkájukat segíti, így részükről jóval nagyobb hajlandóság mutatkozik az ismeretek elsajátítására. Az elmélet megtanítását segíti a testreszabott tananyag, a képzésenkénti minimum 40%-os gyakorlati tartalom, valamint annak ténye, hogy képzéseink java része írásbeli vizsgával zárul.

Kihelyezett képzéseink

Minőségügyi képzések

Méréstechnikai képzések

Soft skill / Vezető képzések

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha bármilyen további kérdése lenne oktatás/workshop szolgáltatásainkkal kapcsolatban vagy árajánlatot szeretne kérni akkor azt itt megteheti az űrlap kitöltésével vagy hívja a +3630/558-8572-es telefonszámot, ahol munkatársaink készséggel állnak az ÖN rendelkezésére.