Kik vagyunk mi

Malkovics Imre

Ügyvezető igazgató

Kedves Látogató!

Nagy büszkeséggel tölt el bennünket hogy immáron több éve mint magyar tulajdonú vállalkozás, töretlenül jelen vagyunk a hazai és nemzetközi autóipari minőségügyi szolgáltatások piacán. Az évek során számos megmérettetéssel, kihívással találkoztunk, amik megoldása segítette cégünk fejlődését. Egyik legnagyobb büszkeségünk, hogy kollégáinkkal közösen alakítottuk ki értékrendünket, a cég kultúráját, amit azóta is őrzünk.

A Solman Hungary Kft. működését a kis vállalat rugalmassága (gyors döntéshozatal, alkalmazkodási készség) valamint egy nagyvállalat szervezettsége, (önállósági-, felelősségi körök) jellemez. Talán ez annak is köszönhető, hogy korábban a szervezet vezetősége multiknál, igazgatói pozíciókban tanulta és alkalmazta, hogy hogyan is kell jó szervezetet építeni, megfelelő módon biztosítani a szükséges erőforrásokat és a hatékonyság orientált szemléletet végig vinni az összes szervezeti szintre a munkatársaink bevonásával.

SOLMAN MINT CÉGNÉV

A SOLMAN egy mozaikszóból ered, a jelentése SOLutions for MANufacturing.

Ügyfeleink sokszor kicsit másképp gondolják és azt mondják hogy SOLution MANaginget alkalmazunk vagy mi magunk vagyunk a SOLution MANagerek. Ez az igazi visszajelzés, amire büszkék vagyunk, mert azt jelenti, hogy Ügyfeleink elégedettek a szolgáltatásainkkal amiket nyújtunk számukra.

DE mit jelent
a SOLMAN név számunkra?

A legjobb szolgáltatást nyújtani…

Küldetésünk, hogy Partnereink számára mérhető fejlődést biztosítva, növeljük és segítsük fenntartani régiónk (CEE) autóipari jelentőségét, amelyet csakis és kizárólag a magas minőségben, költséghatékonyan termelni képes, folyamatosan fejlődő beszállítókkal tudunk elérni.

Célunk, hogy minden ügyfelünk versenyképessége javuljon, hogy eredményeit növeljük, hisz ez az előfeltétele annak, hogy a globális versenyben hosszú távon tud régiónk játékban maradni.

Hiszünk a folyamatos fejlődésben, a folyamatokban és a velünk együtt dolgozó szakemberek kiváló munkájában. Hisszük, hogy társadalomtudatos üzletvezetéssel már most is hozzájárulunk régiónk kikerülhetetlenségéhez és annak jövőbeli erősödéséhez.

A legjobb csapattal…

Büszkeséggel tölt el, hogy munkatársainkkal közösen sikerült kialakítani vállalati kultúránkat, értékrendünket. Ez a mindennapjainkban úgy nyilvánul meg, hogy vidámak vagyunk és pozitívan fogadjuk a kihívásokat, együttműködésünket a kölcsönösség jellemzi, munkánkat felelősséggel és teljes elhivatottsággal végezzük.

A legjobb ár/érték arányon…

Értékrendünk garantálja minőségi szolgáltatás iránti elkötelezettségünket és azt, hogy ügyfeleink, partnereink és munkatársaink bízhatnak bennünk. Hiszünk benne, hogy üzleti modellünk mellett a munkatársak lelkesedése, elhivatottsága viszi előre a SOLMAN-t.

belső vállalati értékeink

Európai Minőségügyi szervezet (EOQ) és
AIAG (Automotive Industry Action Group) tagság
“A” fokozatú minősítés az OPTEN-től
ISO9001 minőségirányítási rendszer
ISO14001 környezetirányítási rendszer
Stratégiai- és pénzügyi tervezés
Egyéni kompetenciák állandó fejlesztése
Fejlődési lehetőség, karrier út biztosítása
Kölcsönösség, optimizmus, elkötelezettség
20
Több mint 20 éves autóipari tapasztalat
1200
Több mint 1200 sikeres projekt
100
Több mint 100 elégedett Ügyfél
98
Ügyfeleink megelégedettsége

pénzügyi- és infrastruktúrális hátterünk

 • kontrolling rendszer
 • stabil pénzügyi mutatók
 • állandó fejlesztések, beruházások, pályázatok
 • CRM rendszer
 • készletnyilvántartó rendszer
 • többlépcsős IT struktúra, saját szoftverek, applikációk, felhő alapú alkalmazások
 • SQL kapcsolat és/vagy Ügyfélkapu (InfoWall) partnereinkkel
 • összesen 250m2 “A” kategóriás iroda 2 telephelyen
 • 1.000m2 “A” kategóriás telephely minőségellenőrzési, méréstechnikai, raktározási, anyagmozgatási eszközökkel
 • további 800m2 telephely köztes tárolásra alkalmas csarnok az 500m2 telephelyünk mellett
 • COB (Continuity of Business) terv
 • saját/bérelt eszközpark
 • kiterjedt partneri kapcsolathálózat

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha bármilyen további kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban vagy árajánlatot szeretne kérni akkor azt itt megteheti az űrlap kitöltésével vagy hívja a +3630/558-8572-es telefonszámot, ahol munkatársaink készséggel állnak az ÖN rendelkezésére.