Készülékek
gyártása

A készülék gyártás egy olyan szolgáltatás, mely keretein belül egyedi készülékek, befogók vagy célgépek tervezése és gyártása zajlik. Ezek a készülékek lehetnek egyszerű vagy összetettebb berendezések, melyeket a gyártósorok hatékonyabbá tételére vagy egyedi mérések elvégzésére használnak. A készülék gyártás folyamata magában foglalja a tervezést, a 3D modellezést, a kivitelezést és a validálást, hogy biztosítsa a megfelelő minőséget és funkcionalitást az ügyfelek számára.

Készülék/befogó/célgép tervezése és gyártása

Legyen az egyszerű (go/nogo idomszer) vagy bonyolult készülék (bázis szerinti többméréses meghatározás) vagy gyártósori cella fejlesztés, bármelyiket megtervezzük és legyártjuk Ügyfeleinknek.

  • egyedi tervezés/kivitelezés
  • 3D model alapján
  • interaktív terv készítés (forgatható, elemek elrejthetők)
  • projekt ütemterv készítés
  • határidő betartás
  • igény szerinti validálás (akkreditált laborunk által történő bemérés)
  • online ügyfélkapu
  • nyomonkövetés

Amit teszünk az ön megelégedettségéért

Extra gyors tervezés

Gyors koncepció kialakítás, 3D modell és szerelési rajzok elkészítése.

Maximális gyorsaság

Árajánlatadás maximum 1-5 napon belül tervezés bonyolultságától függően, mert a gyorsaság már ebben a kezdeti fázisban is számít.

1-2-3 műszakban

vagy akár hétvégén történő igény szerinti gyártás egyéb járulékos költség nélkül amikor extra gyorsan szükség van a készülékre.

Biztonsági mentések

Az elkészült tervdokumentációról biztonsági mentéseket készítünk későbbi véletlen vagy nem jól működő Ügyfél által történő módosítás gyors helyreállítása a biztonsági mentés használatával a legegyszerűbb.

Ügyfélkapu biztosítása

A könnyebb nyomon követhetőségért honlapunkon felhasználónév és jelszóval védett ügyfélkapun keresztül letöltheti az összes megrendelt projekt dokumentumait, valamint a mesterlistán keresztül nyomon követheti a projektek aktuális státuszait.

Rendelkezésre állás

Elérhetőség telefonon / emailben hétköznaponként 8:00 és 22:00 között az elkészített termékkel kapcsolatos kérdés esetén szakembereink állnak rendelkezésére.

Néhány érdekes projekt a referenciáink közül

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha bármilyen további kérdése lenne a készülék/befogó/célgép tervezési -és gyártási szolgáltatásunkkal kapcsolatban vagy árajánlatot szeretne kérni akkor azt itt megteheti az űrlap kitöltésével vagy hívja a +3630/558-8572-es telefonszámot, ahol munkatársaink készséggel állnak az ÖN rendelkezésére.