Mérőeszköz
értékesítés

Mérőeszköz értékesítés szolgáltatásunk részeként hosszmérők, magasságmérők, mérőkarok, teljes értékű mobil CMM-ek, lézerscannerek, PolyWorks mérőszoftver, Renishaw forgatófejek, mérőfejek, modulok, tapintók 3D koordináta mérőgépekhez (CMM) és mérőkarokhoz, Aesub szkennelő spray, Metrologyworks mérőkar tapintók, tripod állványok, mágnestalpak és kalibráló gömbök értékesítése folyik.

TRIMOS termékek képviselete
(értékesítés, szervíz, kalibrálás)

Az 1972-ben alapult Trimos SA svájci cég piacvezető a magasságmérők, hosszmérők, mérőkarok, mobil CMM (C4) és 3D felületi kiértékelők világában. Termékeiket maguk fejlesztik és gyártják a legnagyobb gondossággal és mindez svájci minőségű pontossággal (SWISS MADE) párosul. Termékeik eleganciája és egyszerű (mégis sokat tudó), ergonomikus kezelhetősége teszi őket az egyik, ha nem a legjobb vállalattá a saját piaci szegmensükben.

Termékek és szolgáltatások

  • Mérőkarok és teljes értékű mobil CMM (nem összehasonlító mérés) akár a gyártósoron
  • Magasságmérők különböző változatai a gyártócégek sokszínű igényeinek kielégítése céljából
  • Hosszmérők gyártócégeknek és kalibráló laboroknak
  • 3D felület kiértékelők (felületi topográfia) amikor a méret számít
  • Termék használati oktatások a Trimos termékek sokoldalú funkcióinak elméleti és gyakorlati szemléltetése termék mérésekkel
Megnézem a webáruházban

Scantech termékek értékesítése

A Scantech 3D lézerszkennerek és fotogrammetriát használó mérőeszközök a világon a 3D szkennerek felső kategóriájába tartoznak és gyakorlati tapasztalataink alapján messze megelőzi tudásban és gyorsaságban a más elven működő optikai mérőrendszereket.
A Scantech lézerszkennerek Polyworks mérőeszoftverrel társítva kiváló választás a gyors és pontos felület szkennelésekhez, dimenzionális mérésekhez, színtérképelemzésekhez (virtuális összeillesztés).

Termékek és szolgáltatások

  • Kézi 3D lézer és fotogrammetriás (hibrid) szkennerek
  • Tracking lézerszkennerek markerezés nélkül nagysebességű és kiterjedésű mérésekhez
  • Automata lézerszkennerek (cobot vagy robot állomás)
  • Kiegészítők mint kábel nélküli szkennelés és E-AR szemüveg ahol a szkennelt felületet a szemüvegünkben láthatjuk
Megnézem a webáruházban

PolyWorks mérőszoftver értékesítése

A kanadai székhelyű Innovmetric vállalat létrehozta a Polyworks mérőszoftvert és folyamatosan fejleszti ezt a nagyszerű szoftvert amelyet szinte bármilyen 3D koordináta rendszert használó mérőeszközhöz hozzá lehet csatlakoztatni (CMM, mobil CMM, mérőkarok, lézerszkennerek). Tapasztalataink alapján ma a piacon ez az egyik legmegbízhatóbban működő szoftver rengeteg, egyszerűen kezelhető funkcióval. Nem véletlenül választottuk a Trimos mérőkarok szoftverének is.

Termékek és szolgáltatások

  • Szinte bármilyen 3D koordináta rendszert használó mérőeszközhöz csatlakoztatható (CMM, mobil CMM, mérőkar, lézerszkenner)
  • Polyworks szoftver oktatása akár CMM-hez, mérőkarhoz vagy a hozzá tartozó lézerszkennerhez
Megnézem a webáruházban

Aesub termékek értékesítése

A német AESUB vállalat kifejlesztett egy forradalmian új szkennelő spray-t a 3D szkennelésekhez (többnyire az úgynevezett struktúrált fénnyel dolgozó GOM szkennereknek lehet szüksége erre a kiegészítésre. A Scantech lézerszkennerek használata során nagyon kevés olyan felület van, amit spray nélkül ne lehetne szkennelni). Az Aesub spray segít a tükröződő és átlátszó felületek digitalizálásában, lehetővé illetve láthatóvá teszi a felületeket a szkennelés számára és 3-4 óra után nyom nélkül el tud párologni. Nincs szükség több felület tisztítására a szkennelés után. Könnyen felvihető a felületre vékony, homogén rétegben.
Az Aesub szkennelő spray-k gyorsabb, hatékonyabb 3D szkennelési folyamatokat tesznek lehetővé.

Termékek és szolgáltatások

  • Szublimáló és nem szublimáló (eltűnő és nem eltűnő) szkennelő spray-k és kiegészítői 3D szkennelésekhez
Megnézem a webáruházban

RENISHAW termékek értékesítése

Az angol Renishaw a világ egyik vezető mérnöki és tudományos technológiai vállalataként nagy tapasztalattal rendelkezik a precíziós mérés területén. Mára már mindenki számára ismerős lehet a Renishaw név amikor meglát egy 3D koordináta mérőgépet útmérőjével, mérőfejével, moduljával, tapintóival vagy valamilyen megmunkálógépet benne lézeres interferométert vagy útmérőt amit a Renishaw név fémjelez. A Renishaw név egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal.

Termékek és szolgáltatások

  • Forgatófejek, mérőfejek, modulok, tapintók 3D koordináta mérőgépekhez (CMM) és mérőkarokhoz
  • Vezérlők, tapintótárak, egyéb kiegészítők 3D koordináta mérőgépekhez (CMM)
  • Moduláris rendszerű befogó készülékek optikai mérőgépekhez és 3D koordináta mérőgépekhez (CMM)
Megnézem a webáruházban

Metrologyworks termékek képviselete
(Értékesítés, Szerviz)

Cégünk hivatalos magyarországi disztribútora lett az amerikai székhelyű Metrologyworks Inc-nek.
A Metrologyworks brand név mára már összeforrt a 3D mérőkarok és lézer trackerek profin kivitelezett kiegészítőivel és cserealkatrészeivel amelyek használhatók akár Faro, Hexagon, Trimos mérőkarokhoz és Leica valamint API márkájú lézer trackerekhez.

Termékek és szolgáltatások

  • mérőkar tapintók széles választéka
  • tripod állványok (mobil és fix)
  • mágnestalpak
  • fixture készletek
  • mobil mérőállomások gránitsíkkal
  • laser tracker alkatrészek
  • kalibráló gömbök, kúpok
Megnézem a webáruházban

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha bármilyen további kérdése lenne a mérőeszközökkel kapcsolatban vagy árajánlatot szeretne kérni akkor azt itt megteheti az űrlap kitöltésével vagy hívja a +3630/558-8572-es telefonszámot, ahol munkatársaink készséggel állnak az ÖN rendelkezésére.