IATF 16949 belső auditor

dátum

2023. dec. 11 - 2023. dec. 15

időpont

09:00 - 16:30

helyszín 2

Létszám
Max.:30 fő - Min.: 4 fő

helyszín 3

Szint
Középfok

helyszín

Harmónia utca
Kecskemét, Trafó utca 1.
igen
igen
igen
igen

A képzésről

A képzés az IATF 16949 követelményrendszer szerinti belső audit rendszer létrehozását és annak megfelelően történő auditálást mutatja be rengeteg gyakorlati példával, szimulációval, csapatmunkával. A tervezéstől kezdve az auditálás folyamatán keresztül a nem-megfelelősségekre hozott intézkedések nyomon követéséig. Saját készítésű rendszert mutatunk be saját automatizált formanyomtatványokkal. A résztvevők elsajátítják az auditálás módszereit, struktúráját, “must have” kérdéseket, amiket egy audit során mindenféleképpen érdemes alkalmazni. A képzés előfeltétele az igazolt Autóipari alapismeretek -és Core Tools elemei képzések valamint minimum 3 év gyártási/minőségügyi tapasztalat. Ezen ismeretek nélkül a belső auditornak csak egy “papírja” lesz és nem válhat hatékony auditorrá.

Részvételi díj

250.000 Ft + Áfa / 1 fő
500.000 Ft + Áfa / 2 fő
750.000 Ft / 3 fő helyett 675.000 Ft + Áfa / 3 fő
1.000.000 Ft / 4 fő helyett 800.000 Ft + Áfa / 4 fő
Opció: Nyomtatott színes tananyag: 15.000 Ft + ÁFA / fő
Fizetési mód: Előre utalás

Kiknek ajánljuk

Elsősorban autóipari beszállító vállalatnál azon munkatársak részére, akik belső auditorok szeretnének vagy kell hogy legyenek, valamint olyan munkatársak részére akik beszállítói auditálásokkal, beszállító fejlesztéssel foglalkoznak. Másodsorban azon vállalatok részére, akik autóipari beszállítókká szeretnének válni, így kvalifikált belső auditorokkal is rendelkezniük kell.

Miről fog szólni a képzés (rövid tematika)

 • Belső audit rendszer tervezése
 • Belső audit terv
 • Auditorok kvalifikációs rendszerének kialakítása
 • Folyamat audit
 • Rendszer audit
 • Termék audit és Rekvalifikáció (Layout inspection & Functional testing)
 • Audit jegyzőkönyv, nem megfelelősségek, fejlesztések
 • Auditálás folyamata
 • Auditálási módszerek (CAPDo, Teknős, Fa diagram, checklista stb.)
 • Auditálás hatékonysága
 • Helyesbítő intézkedések
 • Írásbeli vizsga

Módszer

Gyakorlatorientált, intenzív képzési tevékenység, előadások, esettanulmányok és azok feldolgozása, csoportmunka, csoportonkénti prezentáció, írásos tananyag valamint egyéni felkészülés.

Vizsga és tanúsítvány

A képzés zárásaként minden résztvevő írásbeli számonkérésen vesz részt, amelynek módszere teszt és nyitott kérdések. Az írásbeli számonkérés értékelése százalékos formában történik, ahol legalább a 70%-os teljesítményt kell elérni a képzés sikeres teljesítéséhez. Amennyiben egy résztvevő a minimálisan szükséges 70%-os eredményt nem éri el, úgy helyben szóbeli vizsgát tehet. Amennyiben a szóbeli vizsgát sem sikerül teljesítenie, úgy írásbeli pótvizsgát kell tennie egy másik időpontban. Amennyiben a pótvizsga is sikertelen, a teljes képzést meg kell ismételnie.

Mit tartalmaz a képzés

A részvételi díj tartalmazza a következőket:

 • jó hangulatú, élményekkel teli hatékony tréninget, amelyet több mint 15 éves autóipari tapasztalattal rendelkező munkatársunk tart és folyamatosan fejleszt az előadások tapasztalatai alapján
 • az ebédet (svédasztalos hidegtál), napi 2 kávészünetet, aprósüteményt, üdítőket (helyszíni tréning esetén)
 • opcionálisan színes oktatási munkafüzetet amelybe jegyzetelhet is a tréning során
 • oklevelet sikeres vizsga elvégzése esetén
 • 5% kedvezményt bármelyik további képzésünk árából, amennyiben 6 hónapon belül kerül megrendelésre

Szállodai szobafoglalás igényét kérjük, a jelentkezési lapon feltüntetni szíveskedjen! Igény esetén segítünk a foglalásban.

Általános feltételek

Általános feltételek:

 1. A jelentkezéskor, illetve egy-másfél héttel a képzés megkezdése előtt visszaigazolja a képzésen való részvételüket.
 2. A tanfolyam kezdete előtt 4-10 munkanappal a részvétel lemondása esetén a Solman Hungary Kft. a képzési díj 50%-ára, 3 munkanapon belüli lemondás esetén a teljes képzési díjra jogosult az alábbiak szerint:
  1. Lemondást csak írásban fogadunk el!
  2. Amennyiben a képzést 6 hónapon belül elindítjuk, és azon a megrendelő részt vesz, úgy a befizetett képzési díjat beszámítjuk.
  3. Amennyiben a képzés 6 hónapon belül nem indul, vagy azon a megrendelő nem jelenik meg úgy a képző a fent leírtak szerinti összegre jogosult.
 3. A Solman Hungary Kft. a képzési időpontok változtatási jogát fenntartja abban az esetben, ha a jelentkezők száma nem elegendő a képzés indításához, vagy amennyiben az előadó biztosítása elháríthatatlan akadályba ütközik. Az új időpont kijelölését a megrendelőkkel egyezteti.

Jelentkezem a képzésre!

IATF 16949 belső auditor Ft + Áfa
Szabad helyek: 30
A választott dátumon a képzés megtelt. Kérjük, válasszon egy másik időpontot.