Minőségellenőri tanfolyam

dátum

2021. jún. 17 - 2021. jún. 19

időpont

09:00 - 16:30

helyszín 2

Létszám
Max.:30 fő - Min.: 4 fő

helyszín 3

Szint
Középfok

helyszín

Harmónia utca
Kecskemét, Harmónia u. 12.
igen
igen
igen

A képzésről

A résztvevők bevezetése az autóipari minőség-ellenőrzés mindenre kiterjedő feladataiba, hogy a saját munkafolyamatainak végzése során növekedjen minőségtudatosságuk és rálátásuk az autóipari minőségirányítási rendszer összefüggéseire, hogy képesek átlátni az egyes feladatok mikéntjét és hasznosságát. A képzés keretén belül a résztvevő ismereteket szerez a hatékony vizuális ellenőrzés kialakításától, a mintavételi terv elkészítésén át, a szabályozó kártyák elemzéséig rengeteg gyakorlati játékkal és szimulációval.

Részvételi díj

80.000 Ft + Áfa / 1 fő
160.000 Ft + Áfa / 2 fő
240.000 Ft / 3 fő helyett 210.000 Ft + Áfa / 3 fő
320.000 Ft / 4 fő helyett 280.000 Ft + Áfa / 4 fő

Fizetési mód: Átutalás

Kiknek ajánljuk

Elsősorban autóipari beszállító vállalatnál bármilyen szakterületen dolgozó minőségellenőrőknek, bejövő áru ellenőröknek, csoportvezetőknek, műszakvezetőknek akik munkavégzésében és vezetői munkájában a minőségszemlélet fontossága nélkülözhetetlen.

Másodsorban azok a vállalatok, akik autóipari beszállítókká szeretnének válni és az ehhez szükséges folyamat minden elemét, így az autóipari minőségellenőri tudásának részleteit is szükséges megszerezniük.

Miről fog szólni a képzés (rövid tematika)

 • Autóipari minőségügyi alapok
 • Minőségellenőrzési alapok
 • Minősítéses ellenőrzés
 • Méréses ellenőrzés
 • Nem megfelelő termékek kezelése
 • Andon/Eszkaláció/Információáram
 • Adatok elemzése
 • Írásbeli vizsga

Módszer

Gyakorlatorientált, intenzív képzési tevékenység, előadások, esettanulmányok és azok feldolgozása, csoportmunka, csoportonkénti prezentáció, írásos tananyag valamint egyéni felkészülés.

Vizsga és tanúsítvány

A képzés zárásaként minden résztvevő írásbeli számonkérésen vesz részt, amelynek módszere teszt és nyitott kérdések. Az írásbeli számonkérés értékelése százalékos formában történik, ahol legalább a 70%-os teljesítményt kell elérni a képzés sikeres teljesítéséhez. Amennyiben egy résztvevő a minimálisan szükséges 70%-os eredményt nem éri el, úgy helyben szóbeli vizsgát tehet. Amennyiben a szóbeli vizsgát sem sikerül teljesítenie, úgy írásbeli pótvizsgát kell tennie egy másik időpontban. Amennyiben a pótvizsga is sikertelen, a teljes képzést meg kell ismételnie.

Mit tartalmaz a képzés

A részvételi díj tartalmazza a következőket:

 • jó hangulatú, élményekkel teli hatékony tréninget, amelyet több mint 15 éves autóipari tapasztalattal rendelkező munkatársunk tart és folyamatosan fejleszt az előadások tapasztalatai alapján
 • az ebédet (svédasztalos hidegtál), napi 2 kávészünetet, aprósüteményt, üdítőket (helyszíni tréning esetén)
 • színes oktatási munkafüzetet amelybe jegyzetelhet is a tréning során
 • oklevelet sikeres vizsga elvégzése esetén
 • 5% kedvezményt bármelyik további képzésünk árából, amennyiben 6 hónapon belül kerül megrendelésre

Szállodai szobafoglalás igényét kérjük, a jelentkezési lapon feltüntetni szíveskedjen! Igény esetén segítünk a foglalásban.

Általános feltételek

Általános feltételek:

 1. A jelentkezéskor, illetve egy-másfél héttel a képzés megkezdése előtt visszaigazolja a képzésen való részvételüket.
 2. A tanfolyam kezdete előtt 4-10 munkanappal a részvétel lemondása esetén a Solman Hungary Kft. a képzési díj 50%-ára, 3 munkanapon belüli lemondás esetén a teljes képzési díjra jogosult az alábbiak szerint:
  1. Lemondást csak írásban fogadunk el!
  2. Amennyiben a képzést 6 hónapon belül elindítjuk, és azon a megrendelő részt vesz, úgy a befizetett képzési díjat beszámítjuk.
  3. Amennyiben a képzés 6 hónapon belül nem indul, vagy azon a megrendelő nem jelenik meg úgy a képző a fent leírtak szerinti összegre jogosult.
 3. A Solman Hungary Kft. a képzési időpontok változtatási jogát fenntartja abban az esetben, ha a jelentkezők száma nem elegendő a képzés indításához, vagy amennyiben az előadó biztosítása elháríthatatlan akadályba ütközik. Az új időpont kijelölését a megrendelőkkel egyezteti.

Jelentkezem a képzésre!

Minőségellenőri tanfolyam Ft + Áfa
Szabad helyek: 30
A választott dátumon a képzés megtelt. Kérjük, válasszon egy másik időpontot.