Megérkezett a Scantech vezeték nélküli szkennere, a Nimbletrack!

Fedezd fel a jövő szkennelési technológiáját a Scantech Nimbletrack vezeték nélküli 3D szkennerrel!

Világelsőként bemutatjuk a valóban vezeték nélküli szkennelés forradalmát! A Scantech Nimbletrack nem csupán egy új szintet képvisel a 3D szkennelés terén, de teljesen új lehetőségeket nyit meg az ipar számára.

A vezeték nélküli 3D szkennelés forradalma

Az új NimbleTrack szkenner egyedülálló innováció a szektorban, mely megváltoztatja a kis és közepes méretű alkatrészek mérésének módját. A fejlesztés nemcsak a rendkívüli pontossággal, de a vezeték nélküli funkcionalitással is újradefiniálja a szkennelési folyamatot. A rendszer teljesen vezeték nélküli, ami a nagy teljesítményű chipeknek és az integrált akkumulátoros tápellátásnak köszönhető. Ezáltal valós szabadságot biztosít a felhasználók számára a mérés során, amelyre korábban nem volt példa.

A rugalmas megoldások új korszaka az ipari mérésekben

Az új NimbleTrack rendszer teljesen átalakítja az ipari mérések világát, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy új alkalmazás-technikákat fedezzenek fel és hatékonyabban dolgozzanak. A rendszer kisebb, okosabb és erősebb, mint valaha, így rugalmasabb működést biztosít. Szűk helyeken vagy nehezen hozzáférhető területeken is könnyedén használható a vezeték nélküli és önálló működés révén. Ezzel az azonnali szkennelés és egykezes vezérlés válik lehetővé, még akár 0,020 mm-es pontossággal is. Emellett nagyobb méretű alkatrészek esetén az optikai nyomkövető további pontosságot biztosít a beépített infravörös nagyfelületű fotogrammetriával. Ezáltal a mérés bármikor és bárhol elvégezhető, a felhasználók számára maximális kényelemmel és hatékonysággal.

Hihetetlenül kompakt

Az új NimbleTrack rendszer forradalmasítja az optikai 3D szkenner rendszereket, és új mércét állít fel könnyű és kompakt kivitelének köszönhetően. Az eszköz légies kialakítása lehetővé teszi, hogy bárhol mérhesse az alkatrészeket, és a mindössze 1,3 kg-os szkenner fej hosszabb ideig használható anélkül, hogy fáradtságot éreznénk. Ráadásul a rendszerhez tartozó kisméretű, szabványos szállító koffer könnyű és rugalmas használatot biztosít, hiszen elfér benne az összes eszköz. Ezáltal a NimbleTrack rendszer optimális mobilitást és kényelmet biztosít a felhasználók számára, akárhol is járnak.

A vezeték nélküli szkennerek úttörője

A NimbleTrack rendszer az első olyan teljesen vezeték nélküli 3D szkenner rendszer, amely forradalmasítja a mérések folyamatát. A hagyományos kábelek nélküli megoldás nem csupán a tápellátás és az adatátvitel szempontjából jelent előrelépést, hanem lehetővé teszi a helyszíni méréseket akkor is, ha nincs elérhető áramforrás.

Az eszköz beépített, nagy teljesítményű akkumulátorral rendelkezik, míg a tracker egyszerűen csatlakoztatható szabványos akkumulátorokkal, melyek kettős energiaciklust biztosítanak, így hosszú ideig tartó, folyamatos működést garantálnak. Az akkumulátorok cseréje leállás nélkül végezhető, így a NimbleTrack rendszer mindig készen áll az aktuális feladatokra.

Könnyűszerkezetes mégis szilárd, ez a CFFIM technológia

A NimbleTrack 3D szkenner rendkívüli fejlesztésnek köszönhetően egy szénszálas keretbe integrált öntési (CFFIM) technológiát alkalmaz, meghaladva a hagyományos, összeszerelt szerkezetek határait. Ez az innovatív megközelítés nem csupán a könnyűszerkezetes kialakítást és a nagy szilárdságot biztosítja, de kiváló stabilitást is nyújt, ellenállva a hőingadozásoknak is. Egyetlen kalibrációval garantálható a hosszú távú, stabil működés, így minden egyes szkennelés során teljes kontrollt biztosít a felhasználóknak.

Videó a szkenner működéséről: